Kladenští orli točili pozvánku na play off a teď je čeká tvrdá dřina

Třetí tým extraligové tabulky Kladenští orli má před sebou poslední tři zápasy základní části sezony. Uzobávat z téhle série začnou poslední únorový víkend. 

 Čtrnáctidenní volno vyplňují týmovou zábavou, natáčením videopozvánky na březnový start play off a ode dneška opět tvrdou dřinou na trénincích. 
„Ještě o víkendu dostanou hráči volno. Ale už jedeme přípravu s ohledem na boje v Liberci, s Karlovarskem a v Příbrami. Tyhle zápasy rozhodnou o tom, z kterého místa do plasy off půjdeme. Nejhůře můžeme základní část ukončit na šestém místě. Věřím, že nebudeme horší než čtvrtí a čtvrtfinále začneme doma s velkou podporou našich fanoušků,“ říká kladenský kouč Milan Fortuník.
Zápasový program orlů: sobota 26. 2. v Liberci (18.00 hod.), pondělí 7. 3. televizní utkání s Karlovarskem (17.00 hod.) a sobota 12. 3. v Příbrami (17.00 hod.). Čtvrtfinále play off začíná v sobotu 26. března (hraje se na tři vítězné zápasy), semifinále je na programu od pondělí 11. dubna (hraje se na tři vítězné duely) a finále začne pro dvě nejlepší mužstva ve středu 27. dubna (hraje se také na tři výhry). Současně s finálovými termíny hrají poražení semifinalisté o bronz. 

Jan Murárik

orelzakladno
Pro všechny orly je důležité bojovat ZA KLADNO!

orelplatacs
Lotyš Platačs políbil kříž a ukáže fanouškům bohaté tetování

orelkunc
Libero Kunc ukazuje, jak chytá formu v podobě vitaminové tablety...

orelbrisak
Došlo i na porovnávání břišáků mezi Krafferem a Vostárkem

orelceketa
Trik s míčem předvedl nováček Čeketa

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí