Volejbalisté naštvali trenéry

Špatný vstup do zápasu ve Zlíně a výhra za dva body na poslední chvíli rozzlobily oba trenéry kladenských volejbalistů. Mužstvo má sílu, jen ji neukazuje celé utkání.

"Zápas jsme začali, pro mě nepochopitelně, vlažně. Nedostali jsme se do něj, nebyli jsme takzvaně in. Po dvou úvodních setech jsme se mezi sebou hecli, na hřiště jsem poslal Kozaka a vývoj utkání se otočil. Naštěstí to na Zlín stačilo. Je pravda, že někteří hráči byli v zápase v mínusu, ale pro mě je důležité, že jsme ho otočili v náš prospěch. Jsem hodně naštvaný, že nejsme schopni od začátku hrát naši hru, že jsme zase zbytečně ztratili bod,"  uvedl pro Vaše Kladno trenér Milan Fortuník. 

Jeho asistent Petr Klár kvůli silnému nachlazení zápas sledoval online v přímém přenosu: "Po dvou setech jsem měl chuť internet vypnout. Na náš volejbal se v tu chvíli nedalo koukat. Pět našich servisů v řadě šlo mimo. Někteří naši hráči v mínusových statistikách a tím prakticky jakoby hráli proti nám. Vynikající výkon podali Hýský se Zajíčkem a dobře zahrál Moník. Jasný úkol zněl podávat na jejich libera, ale to jsme nedodrželi. Jejich libero se za ty sety takřka nedostalo do hry a nebýt Hýského, asi bychom utkání do vítězného konce nedotáhli..." 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí