Trenéři tušili průšvih na ČZU

Trenéři kladenských volejbalistů Milan Fortuník a Petr Klár tušili, že utkání jejich týmu na ČZU může být v očích fanoušků průšvih. Byť Kladno vyhrálo za tři body, hra byla na vicemistra extraligy více než průměrná.

"Těmi body je mise splněna. Vyplnily se naše obavy, že po Vánocích se projeví herní pauza. My jsme trénovali jenom kondici, na které chceme závěr základní části soutěže a hlavně play off stavět. S trénováním kondice vždycky odejde hra jako taková, a to se v Praze potvrdilo. Špatně jsme bránili, nešel nám servis a byli jsme marní na přihrávce. Všechno se to sešlo do jednoho zápasu," konstatoval Milan Fortuník.

"Měli jsme i trochu štěstí. K tomu, že kluci několik týdnů nedrželi balon, se přidal Zajíček na marodce. Bylo znát, že chyběl kapitán. Ta jeho zdravá naštvanost a jeho hecování na hřišti najednou nebylo... Mladí kluci z ČZU zariskovali, vyšlo jim to a my si mysleli, že nám to po prvním vyhraném setu půjde samo. Příští týden už naše hra půjde nahoru," dodal asistent Petr Klár. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí