Příbram srazila orly k zemi

Kladenští orli v úvodním utkání turnaje O pohár primátora Kladna padli s Příbramí 1:2 (25:22, 22:25, 18:25). Dnes se utkají s Karlovarskem (9.30) a Nancy (zhruba od 16.00).

Turnaj se hraje na tři sety, případný čtvrtý dle dohody trenérů. V prvním duelu turnaje přehrály Karlovy Vary francouzské Nancy 3:0. 

Orlům od druhého setu nešlo nic, nač sáhli. Měkká hra Kladna posílila sebevědomí soupeře a ten dotáhl zápas do vítězného konce. Orli v přípravě padli s příbramskými Kocoury už podruhé. 

"Dnes bychom měli přidat všichni včetně lavičky," povzdychl si kouč orlů Milan Fortuník. "Příbram nás přehrávala a my se pokoušeli utkání jen zdramatizovat. Přišlo nám fandit docela dost lidí, tak věřím, že na Karlovarsko po ránu bude také pěkná návštěva. První utkání před domácím publikem v nové sezoně je za námi. Doufám, že jsme si špatný zápas vybrali a teď naše fanoušky potěšíme," doplnil. 

Sestava Kladna: Habr, Vemič, Cedzynski, Martínez, Hýský, Sobotka - libero Moník, střídal Zajíček na smeči, později na boku.  

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí