Orli dnes změří síly s finským celkem

K odvetě evropského poháru CEV se už včera do Finska vypravili Kladenští orli. Volejbalisty na severu Evropy dnes čeká Ford Store Levoranta Sastamala. Osmifinále play off začíná v půl sedmé večer našeho času a Kladenští v něm musí napravit domácí porážku 2:3. 

To by se jim s novou posilou na univerzálu mohlo podařit. V sestavě se prý objeví ruský obr Sergej Baranov (208 cm). Míla Marel, který dosud na "účku" hrál, tak může mužstvo posílit na postu smečaře. A Orli posilu potřebovali jako sůl. Sobotní extraligový duel doma se Zlínem sice vyhráli bez ztráty setu, ale výkon zvláště v úvodní sadě za mnoho nestál...

"Samozřejmě šance na výhru či dokonce postup s příchodem Sergeje znatelně vzrostly. Ovšem kdybychom měli zopakovat výkon z úvodu utkání se Zlínem, tak ani s ním ve Finsku nic nezmůžeme," míní kladenský kouč Milan Fortuník. V letadle směr Finsko seděly všechny kladenské opory. Lze tedy držet na dálku palce a věřit, že se výhra urodí třeba i přes rozhodující "zlatý" zkrácený šestý set. 

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí