Zítra Kladno čeká další velká uzavírka silnice

V pondělí brzy ráno uzavřou silničáři úsek ulice Generála Klapálka od knihovny, kolem Bondyho, až skoro po čerpací stanici. Komunikace patří Středočeskému kraji, který pokračuje v generální rekonstrukci důležité kladenské silniční páteře. 

Řidiči tímto úsekem opět projedou, podle plánu krajského úřadu, zhruba v polovině letošního července. Pro dopravu přes tuto ulici se střídavě, podle aktuálního stavu prací, budou otevírat křižovatky s ulicemi Rooseveltova, Josefa Písaříka a Divadelní. Průjezdu ulicí Nučická u Al Ponte by se práce dotknout neměly. Jako první by se měla začít bourat část komunikace mezi knihovnou a křižovatkou s Divadelní ulicí. Po etapách v ní začnou pracovat vodárny. 

V pondělí ráno by už měla údajně být průjezdná čerstvě rekonstruovaná část ulice Milady Horákové mezi Dlouhou a Unhošťskou. Je možné, že podle dopravní situace provoz na křižovatce s Unhošťskou po jistou dobu začnou řídit mobilní semafory. V tomto úseku se řidiči musí připravit na hustou autobusovou dopravu. Zatím do října totiž zůstane uzavřený most v Kročehlavské ulici u krematoria. Do července stále neprojedete Doberskou ulicí a do konce května ulicí Milady Horákové od Dlouhé po Dr. Foustky. 

-red-

klapdokonce

Do konce května je zavřený úsek Milady Horákové od Dlouhé

klappohled

Pohled do Gen. Klapálka od knihovny

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí