Veřejná sbírka na podporu rodiny Filipa Suchého zahájena

Včera byla Nezávislým odborovým svazem Policie České republiky a Generálním ředitelstvím Vězeňské služby ČR vyhlášena veřejná sbírka, která má  podpořit pozůstalé po tragicky zesnulém kolegovi při nehodě eskortního autobusu.

Byl ve služebním poměru téměř dva roky a dal přednost povolání příslušníka bezpečnostního sboru před profesionální kariérou fotbalisty. Ztratili jsme v něm spolehlivého, přátelského a obětavého kolegu, který svým přístupem k plnění služebních povinností i přístupem k životu byl, i přes své mládí, příkladem pro mnohé z nás.
Na počátku tohoto roku svým zákrokem u soudního jednání zmařil pokus o napadení ze strany vězněné osoby v soudní síni. Úspěšně reprezentoval Vězeňskou službu ČR ve fotbalovém týmu, kdy významnou měrou přispěl k evropským úspěchům naší reprezentace.
Ačkoliv tuto těžkou ztrátu nelze ničím nahradit, chceme společně alespoň touto formou pomoci pozůstalé rodině a vyjádřit jí tak plnou podporu ve složité životní situaci. Již nyní všem děkujeme za projevenou solidaritu a podporu. Sbírka byla zahájena 9. května, ukončena bude 30. června 2019.

číslo účtu: 4200555535

kód banky: 6800 

variabilní symbol: 28799

-Vězeňská služba ČR-


Počasí Kladno

Předpověď počasí