Cena ropy klesá. V Kladně to zatím řidiči nepoznali...

Ropa na světovém trhu šla v ceně za barel v posledních dnech prudce dolů. S tímhle efektem klesá cena pohonných hmot. Včera jsme si zmapovali kladenské čerpací stanice a zjistili jsme, že vlna levné ropy je dosud nezasáhla...

Ceny drží kladnou cenovou hladinu už několik týdnů. Mezi šestnáctkou čerpacích stanic v Kladně nejlevnější naftu načerpáte vedle hřbitova u PRIMu za 29.90 Kč. O korunu dražší je PRIMA u Poldovky nebo ESA Logistika v Dubí (30.90 Kč). Zhruba o kilometr dál ji TONY Oil nabízí za 31.50 Kč. ROBIN Oil v kopci směrem na Švermov prodává naftu za 31.40 Kč. Jestli máte do Švermova cestu, tak u Koloce koupíte litr nafty za 31.30 Kč. Pokud šetříte, pak se vyhněte stanicím MOL a OMV. Tam prodávají naftu za 34.90, respektive 35 korun. 

U nejprodávanějšího benzinu s oktanovým číslem 95 ušetříte opět na PRIMu, PRIMě či na ESA Logistice. Na těchto stanicích pořídíte litr Naturalu za 31.90 Kč.  U Koloce ho mají za 32.40 Kč. Průměrná cena u většiny stanic je 32.90 Kč. Nejdráže načerpáte tuto pohonnou hmotu u společnosti OMV (34.90 Kč).

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí