Hajnovou ulicí neprojedete! Rekonstrukce silnic v centru pokračuje ve velkém

Do konce září se řidiči musejí připravit na zřejmě největší komplikace v dopravě kolem centra Kladna, jaké nemají za poslední roky obdoby. Krajští silničáři rozdělali od ulice Dukelských hrdinů, přes Kročehlavskou, Miladu Horákovou po ulici Železničářů několik úseků najednou. 

Ode dneška by řidiči měli projet opraveným úsekem silnice Dukelských hrdinů ve směru ze Švermova od mostu u autoservisu Trojan po křižovatku s Hajnovou ulicí či úřadem práce. Ovšem zatím prý jen v jednom směru do téhle křižovatky. Hajnovou ulicí do křižovatky od dnešního rána neprojedete. Omezený vjezd i výjezd vozidel je také u Lidlu. Sledujte pečlivě dopravní značení. Situace mezi úřadem práce a krajskou knihovnou se může některým řidičům jevit složitá! Většina prací v těchto uzavírkách se změní údajně v pátek šestnáctého srpna. Směrem na Švermov se od úřadu práce dostanete obousměrnou Hoffmanovou ulicí. Několik týdnů kvůli neprojedete větším vozem ani do ulice Ocelárenská

Šestnáctého srpna by měla být dokončena rekonstrukce ulice Generála Klapálka a zároveň se má zavřít část ulice Dukelských hrdinů od krajské knihovny k vjezdu na autobusové nádraží. Z autobusového nádraží se přesunou zastávky některých spojů do ulic v okolí, které by měly zůstat pro dopravu plynule průjezdné. Koncem srpna se snad zprovozní ulice Milady Horákové mezi křižovatkami s ulicí Železničářů a Vodárenskou. Celkově mají v centru města práce na silnicích skončit koncem listopadu. 

-red-

dopravadoocelar

Do Ocelárenské miřte raději pěšky

dopravadukelskych

Dukelských hrdinů se opravuje po etapách

dopravagenklap

Gen. Klapálka má být hotova do konce srpna

dopravakonec

Konec Hajnovy ulice

dopravaobousmern

Obousměrná Hoffmannova ulice

dopravatimto

Tímto směrem na Švermov neprojedete, naopak by to mělo jít bez problémů

dopravauzavirka

Mapa současných uzavírek kolem centra města


Počasí Kladno

Předpověď počasí