Hřbitovní kaple už není k mání

Dvakrát letos město Kladno vyhlásilo výběrové řízení na nový pronájem kaple u hlavního kladenského hřbitova a teprve nyní se pronájemce našel.

Rada města na svém posledním zasedání souhlasila s uzavřením smlouvy na pronájem nebytových prostor v objektu hřbitovní kaple pro J. Kinkala za cenu 300 000 Kč/rok na dobu 8 let.
V podmínkách pronájmu mimo jiné stojí: poskytování služeb pietního aktu na rozptylové loučce v maximální ceně 600 korun za obřad, poskytování smutečních obřadů za maximální cenu 5 000 korun za jedno konání. Cena obsahuje přechodné uložení zemřelého v rakvi v chladícím zařízení, projednání objednávky s pozůstalými, zajištění řečníka, zajištění reprodukované hudby, vystavení a následná likvidace květinových darů, manipulační poplatek. Možnost přenechání prostoru nebo jeho části do podnájmu další osobě za účelem zajištění pohřebních služeb. Nájemce provede na své náklady sanační práce (odhadované ve výši 1.135 tis. Kč) po odsouhlasení městem v prvních 2 letech nájmu, které mu budou následně odečteny z nájmu.

 

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí