Vodárny dokončí rekonstrukci přivaděče pod Kožovou horou

Vodárny v úterý 15. 9. obnoví práce na rekonstrukci klíčového uzlu vodovodní sítě na křižovatce ulic Wolkerova a Železničářů.

Jde o významnou část přívodního řadu vedoucího z největšího zemního vodojemu Kožova Hora, kam je přiváděna voda z přivaděče Kladno – Slaný – Kralupy – Mělník. První etapa rekonstrukce se uskutečnila letos na jaře. Druhá etapa se týká rekonstrukce klíčového potrubního uzlu a částečné výměny přívodního řadu. Rekonstrukce  nepřeruší dodávky vody odběratelům. Práce skončí v prosinci letošního roku. Pokud dojde k případnému výskytu zákalu v dodávané vodě, je nutné tuto skutečnost ohlásit vodárnám na zákaznickou linku 840 121 121, 602 128 127. Příslušný provoz vodárny provede dle možností odkalení na daném úseku vodovodní sítě.
Změny dodávek vody se týkají obcí: Kladno, Braškov, Braškov-Valdek, Doksy, Dolany u Kladna, Drnek, Družec, Horní a Dolní Bezděkov, Kačice, Kamenné Žehrovice, Kyšice, Libušín, Malé Kyšice, Pletený Újezd, Tuchlovice (Srby), Unhošť, Unhošť-Nouzov, Unhošť– Hřebenka, Velká Dobrá, Nová Studnice, Velké a Malé Přítočno.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí