Mrtvá ryba znovu ožívá a míří do Skandinávie

Je tomu právě rok od poslední výpravy kladenských rybářů spolku Mrtvá ryba, taky ryba do Švédska, o které jste měli příležitost číst během loňského léta. Tahle parta nadšenců se do Skandinávie letos znovu vrací a Vaše Kladno bude znovu u toho!

Jestli si ještě dobře vzpomínáte, tak reportáže o počínání Mrtvé ryby nebyly vždy výhradně rybářské povahy. A v tomto duchu se určitě ponese i letošní série článků. Samozřejmě, sportovní rybaření bude na prvním místě, ale pro ozvláštnění a zpestření se můžete těšit i na zákulisní zprávy o dění a informace o doprovodných aktivitách. Není vhodné hned prozrazovat, o co konkrétně půjde, ale věřte, že to bude stát za to!

Na rozdíl od loňského roku se výprava Mrtvé ryby vydává za rybolovem do mnohem vzdálenějších a severněji položených krajin. Znamenat to bude především delší cestu, mnohem více odlišný ráz krajiny než tomu je na jihu Skandinávie, ale zejména velká očekávání a napětí nad kvalitou tamních rybářských revírů. To by ale nebyla Mrtvá ryba, aby si i s tímhle vším neporadila.

Mrtvá ryba vyráží na svou tour. Vlajky rybářů z Kladna se začnou znovu po roce třepotat v tisíce kilometrů vzdálené švédské destinaci! Těšte se, bude to stát za to! 

- jak -


Počasí Kladno

Předpověď počasí