Pozor, Cikánku už zavřou!

Mezi Švermovem a Kladnem si až do konce listopadu najděte jinou trasu než přes křižovatku na Cikánce. Ta se totiž v rámci budování kruhového objezdu dnes uzavře.

Jde o třetí fázi stavby kruhové křižovatky. Provoz, mimo vozidel linkové osobní dopravy, BUS a IZS, je nutné zcela vyloučit z důvodu související výstavby inženýrských sítí již provedené části stavby okružní křižovatky, jejíž uspořádání neumožňuje obousměrný dvoupruhový provoz. "Provoz v jednopruhovém uspořádání s řízením úseku světelnou signalizací není možný z nutnosti zajištění tras a obslužnosti obcí vozidly linkové osobní dopravy a Integrovaného záchranného systému," uvádí Tomáš Fujan, šéf odboru dopravy kladenského magistrátu.

Z důvodu uzavírek, objížděk a souvisejících opatření, nemajících přímou vazbu na město Kladno, jako jsou například rekonstrukce mostu u obce Stehelčeves, oprava úseku silnice II/236 Smečno – Kačice a jiné, lze očekávat vyšší dopravní zatížení na trasách objížděk a frekventovaných křižovatkách na území Kladna. 

Jan Murárik

cikankakrizovatku

Křižovatku s kruhovým objezdem projedeme koncem listopadu


Počasí Kladno

Předpověď počasí