The Kladno nepíše pravdu

Dne 29. března byla na facebookovém profilu The Kladno zveřejněna informace o zaměstnanci - šéfredaktorovi společnosti Vaše Kladno s.r.o. Janu Murárikovi. Ten měl podle The Kladno zaregistrovat doménu www. thekladno.cz.

Tato informace se nezakládá na pravdě a je zcela lživá. Dříve než se na The Kladno objeví nepodložené informace, bylo by jistě rozumnější obrátit se na Policii ČR. Ta by po podání trestního oznámení měla či mohla zjistit skutečného vlastníka domény.
V Kladně v současné době existují významná internetová média Kladenský deník, Kladenské listy a Vaše Kladno. Všechny uvedené subjekty mají svoji právní identitu, kanceláře na konkrétních adresách, konkrétní novináře a další zaměstnance, se kterými je možné si kdykoliv sjednat schůzku v reálných prostorách vlastníků společností.
Na rozdíl od jmenovaných mediálních společností je facebookový profil The Kladno anonymní. I z tohoto důvodu se na tomto serveru objevují lživé a nepodložené informace, za které očividně dosud není nikdo zodpovědný.

Za vlastníky společnosti Vaše Kladno

Jan Voštinka


Počasí Kladno

Předpověď počasí