Taneční duo Šinkorová - Padevět uvidíme ve finále

Fanoušci taneční dvojice Daniela Šinkorová - Michal Padevět ze soutěže StarDance uvidí své oblíbence ve finále, kde předvedou ukázku dosud odtančených tří kol televizní show.

Stihli tři tance a překvapivě se devátá řada populárního pořadu už bude muset obejít bez nich. "Měli jsme připravené ještě rumbu a paso doble. Paso jsme chystali kombinované s flamenkem a zvláštními kostýmy. Využijeme jich tedy pro jiné příležitosti," uvedla herečka v televizním pořadu Studio 6.
Taneční vystoupení páru ovšem s vypadnutím ze StarDance nekončí. "Nabídek na vystoupení dostáváme docela hodně. A je zvláštní, že jsme je dostávali ještě než jsme poprvé v televizi vystoupili. Na plesy se Danielou těšíme," dodal Michal Padevět. "Budou to tance bez stresu a pro lidi, kteří si o to řekli a chtějí nás vidět," doplnila tanečního partnera Daniela.
Oba se do StarDance vrátí ve finálovém kole, kde všichni účinkující z deváté řady předvedou ukázku některého z tanců, které zvládli předvést divákům do svého vyřazení. V případě Daniely a Michale jde o waltz, sambu či tango. 

Jan Murárik

Foto: ceskatelevize.cz

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí