Narozeniny dnes slaví Zdeněk Eichenmann. Blahopřejeme!

Osobitou gratulaci ke kulatým narozeninám zasílají prostřednictvím Vašeho Kladna svému otci Zdeňku Eichenmannovi jeho děti.

Tati, je nám líto, ale tvá padesátka je v tvém případě opravdu jen číslo! 

Okolí se diví, že ten kudrnatý rozesmátý štíhlý kluk je mým otcem a ne bratrem! V Kladně i v Olomouci jsem jako předškolák mámě „zpříjemňoval“ hokejové zápasy nesledováním tatínka  na ledě a vyrušováním všech kolem v hledišti! Ale o přestávkách jsem vydržel sledovat rolbu po celou dobu. Teď je mi to líto... Protože, kdo se může pochlubit tím, že táta byl kapitánem hokejistů Kladna a vyhrál titul mistra ligy?   (Lukáš)

Až v Regensburgu jsem začala vnímat, že tvá práce je hokej. Ve školce jsem paní učitelce říkala: „Táta pracuje hokej a máma je jeho kuchařka“. S hokejkou ti to teda jde líp než mně, ale krasobruslaře z tebe už nevychovám (i když jsem se doma dřív hodně snažila). Nyní jsem šťastná, že už tě přešlo, abych s tebou jezdila na kole! Opravdu, povídat si do kopců při etapách musíš jen se svými „cyklo“ kamarády. Já ti naopak ráda pomůžu v Rakousku při trénincích utahat děti výukou správného bruslení… (Natalie)

Oba ti přejeme hlavně zdraví, stálou chuť do sportu, a aby se tvé 10leté stálé angažmá v Rakousku prodloužilo alespoň o dalších 10 let. Je to náš druhý domov...

Lukáš a Natalie

zdenek 50 cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí