Narozeniny dnes slaví Radek Šikola. Blahopřejeme!

Dnes slaví 29. narozeniny náš redaktor Radek Šikola. Kladenský rodák strávil dětství s rodiči v zahraničí a v pražských Modřanech. Tam se začal věnovat tehdy stále ještě novému sportu – florbalu.

Po návratu rodiny na „rodnou hroudu“ přestoupil do kladenského oddílu. Jako člen silné generace se v roce 2004 podílel na dosud nepřekonaném juniorském bronzu z Prague Games. O rok později byl třetí v kanadském bodování 1. ligy dorostu, v následujících dvou sezonách nejlepším střelcem 2. ligy juniorů. S mužským áčkem dvakrát postoupil do nejvyšší soutěže - 2010 a 2013 - podruhé jako kapitán týmu. Má bronz a stříbro z prestižního turnaje Czech Open.

Nyní se hráčsky realizuje v rezervních týmech Kanonýrů, autorsky pak na klubovém webu. Florbalové dění komentuje pro Vaše Kladno i specializované weby. Je absolventem kladenské stavební průmyslovky a VŠFS. S manželkou Lucií vychovává syna Marka.
Radkovi přejeme ty nejhezčí dny se svojí rodinou podložené tím nejlepším zdravím i hodně radosti s kladenským florbalem.

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí