Žena z Kolína terorizovala noční Kladno

V sobotu, těsně po půlnoci, přijal operátor tísňové linky Městské policie Kladno oznámení o ženě, která se snažila za použití síly vniknout do klubu. Po příjezdu hlídky na místo strážníci zjistili, že ženu, která v té chvíli seděla na nedaleké lavičce, ochranka vyvedla z důvodu jejího nevhodného chování z klubu.

Žena byla vyzvána k prokázání totožnosti. Žádné doklady nepředložila a i přes výzvu strážníků, aby zanechala svého jednání, se znovu snažila dostat dovnitř. Proto jí byla nasazena pouta a byla převezena na oddělení policie ke zjištění totožnosti. Zde bylo zjištěno, že se jedná o čtyřiačtyřicetiletou obyvatelku Kolína. Se svým přestupkem nesouhlasila, proto její jednání bylo předáno ke správnímu řízení.

O několik hodin později volal jeden z obyvatelů domu v ulici Lacinova, že jim neznámá žena neustále zvoní na domovní zvonky a vzbudila skoro celý dům. Hlídka na místě zjistila, že se jedná opět o výše jmenovanou. Protože svým jednáním rušila noční klid, bylo její chování opět předáno ke správnímu řízení.

Do třetice volal muž, že za dětským hřištěm v ulici Vodárenská se perou tři ženy. Strážníci zjistili, že je mezi nimi jim již známá firma. Kolíňačka slovně napadla dvě ženy, které se snažily od ní odejít. To zmíněnou a alkoholem posilněnou ženu rozčílilo a fyzicky napadla jednu z nich. To už byla poslední pomyslná kapka a žena kvůli opakujícímu se rušení nočního klidu a narušování veřejného pořádku skončila v rukou policistů.

- red -

Ilutstrační foto: archiv

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí