Výtržníka v kladenském baru "umravnili" hosté a policisté

Policisté oddělení hlídkové služby byli v rámci výkonu služby vysláni v odpoledních hodinách dne 7. listopadu do jednoho z kladenských barů, kde se nacházel muž, který slovně napadal místní obsluhu a fyzicky napadl jednoho z hostů.  

Po příjezdu na místo do baru v ulici Obránců míru bylo zjištěno, že podezřelým agresorem je třicetiletý muž z Kladna, který nechtěl zaplatit svoji útratu. Následně začal slovně napadat obsluhu baru a poté fyzicky napadl i jednoho z hostů (57), který se obsluhující ženy zastal. Vzhledem k agresivnímu útoku další tři hosté útočícímu muži zabránili v pokračujícím fyzickém jednání vůči napadenému.

Za přítomnosti policejní hlídky podezřelý muž útratu obsluze zaplatil. Jelikož však při prvotním šetření několikrát neuposlechl výzvy policejní hlídky a neustále se snažil z místa odejít, bylo použito donucovacích prostředků formou chvatů a hmatů. Dalším šetřením bylo zjištěno, že podezřelý muž se dopustil tohoto jednání na místě veřejnosti přístupném, i přestože  byl za stejný skutek již v minulosti odsouzen a potrestán rozsudkem Okresního soudu v Kladně.

Policisté výtržníka zadrželi a eskortovali na policejní služebnu Kladno Kročehlavy, kde byly s podezřelým provedeny další úkony a byl umístěn do policejní cely. Dne 8. listopadu bylo muži sděleno podezření z trestného činu výtržnictví, za který mu hrozí maximální trest odnětí svobody ve výši dvou let.

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí