Neuspěl u slečen, začal dělat bordel

Policisté Obvodního oddělení Stochov dne 13. února zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, z kterého je nyní podezřelý padesátiletý muž z Kladenska.

Od večerních hodin dne 8. února do brzkých ranních hodin následujícího dne se tento muž v baru ve Stochově v ulici Jaroslava Šípka na místě veřejnosti přístupném dopouštěl hrubé neslušnosti.  Nejprve v baru urážel slovně třicetiletého hosta a dále v tomto protiprávním jednání pokračoval i vůči dalším třem ženám ve věku dvacet let. Neustále se snažil navázat s ženami kontakt, a to i přes jejich odpor. Opakovaně je obtěžoval a předkládal  jim nemravné návrhy spojené s vulgárními urážkami. Na základě tohoto nevhodného chování a obtěžování přivolala jedna z poškozených žen policejní hlídku. Na místo incidentu se ihned dostavili policisté místního obvodního oddělení, kteří výtržníka poučili a vyzvali ho, aby svého jednání okamžitě zanechal.

Po odjezdu policejní hlídky podezřelý muž ve svých slovních urážkách nadále pokračoval a fyzicky napadl před barem přítomnou oznamovatelku. Dále v křižovatce ulic Osvobození a Jaroslava Šípka fyzicky napadl i třicetiletého muže. Krátce po čtvrté hodině v pátek 9. února byla na místo činu opět přivolána policejní hlídka a výtržník byl zajištěn a umístěn do služebního vozidla. Podezřelý muž začal křičet a při svém agresivním chování začal hlavou narážet do bočního okna vozidla, čímž rozbil skleněnou výplň. Tímto poškozením vznikla škoda na vozidle, která byla předběžně vyčíslena na částku 3 500 Kč.   

Policejní hlídka po provedení prvotních úkonů eskortovala agresora do policejní cely. Za své protiprávní jednání je muž nyní podezřelý z trestného činu výtržnictví.

 - red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí