Odnesla si parfémy bez placení. Poznáte ji?

V minulých dnech se na policisty Obvodního oddělení Kladno – město obrátil manažer bezpečnostní agentury jedné z prodejen parfémů v ČR s oznámením, že v obchodním centru v Kladně v ulici Petra Bezruče došlo dne 29. září kolem 16. hodiny ke krádeži parfémů v celkové hodnotě 8 456 Kč.

Pachatelku, která se v prodejně zdržela asi půl hodiny, při zcizování zboží zachytily bezpečnostní kamery, které jsou nainstalovány v parfumérii. Oznamovatel tuto skutečnost zjistil, když procházel záznamy z kamer. Záznamy byly předány policistům, kteří skutek nyní šetří jako přečin krádeže a podezřelé ženě hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Aby se podařilo podezřelou vypátrat a dopadnout, přivítal by vyšetřovatel případu poznatky, které by vedly k odhalení totožnosti ženy, kterou zachytily výše zmiňované bezpečnostní kamery.

Jakékoliv informace k její osobě je možné sdělit osobně na Obvodní oddělení policie Kladno – město, nebo kontaktovat policisty na telefonním čísle 974 873 500. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158. 

-PČR-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí