Zaujal vás letos výkon kladenských sportovců nebo týmů?

Letošní rok nedohrály své soutěže mnohé kladenské kluby či individuální sportovci. I nová sportovní sezona, která tento rok začala, je silně narušena koronavirovou pandemií. Zaujal vás přesto letos nějaký sportovec či tým Kladna? 

       

  slansky2

Jaroslav Slánský, herec

NE

Bohužel to nebyl pro kladenské sportovce nejšťastnější rok, ale to se prostě stává. Pokud jsem na nějaký mimořádný výkon zapomněl, tak se omlouvám. Přeju nejen kladenskému sportu šťastný nový rok 2021!  


 misa

Michaela Šťastná, trenérka

ANO

Utkvěl mi v hlavě chodec A.C. TEPO Kladno Víťa Hlaváč, který překonal více než třicetiletý národní rekord v chůzi na padesát kilometrů.
    

 klesnilradnihlavicka

Jiří Klesnil, radní

ANO

Především výkon sprintera A.C. TEPO Kladno Matěje Krska, který na čtvrtce zaběhl čas 46:00 vteřin a získal titul mistra republiky. Ostatním kladenským sportům a sportovcům se omlouvám, nevzpomínám si u nich na podobné úspěchy. 

 hron2

Tomáš V. Hron, herec

NE

Neodvážím se výkony kladenských sportovců soudit, protože celá uplynulá sportovní sezona nebyla úplně v pořádku. Stejně jako divadelní. Kladno má spoustu skvělých sportovců, pro které, doufám, bude ta následující sezona přívětivější.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí