Zažili jste vyhrocenou situaci mezi očkovanými a neočkovanými na covid-19?

Nakažených covidem-19 opět přibývá ve vysokých číslech. Mezi hospitalizovanými s tímto virem v těle je množství očkovaných. Ve veřejnosti na mnoha místech stoupá nervozita, jaká opatření česká vláda zvolí, aby růst pozitivních testů zbrzdila. Někde je mezi očkovanými a neočkovanými lidmi až vyhrocená atmosféra. Zažili jste takovou na vlastní oči?

       

  slansky

Jaroslav Slánský, herec

NE

Nezažil. Výměnu argumentů ale ano. Je mi vlastně líto všech, kteří očkování zavrhují. Respektuji jejich názor, nicméně se mi už nechce je dál chránit a brzy, myslím, poznají, že mohli mít klid.

 

 misa

Jiří Klesnil, radní

NE

Svědkem takové stuace jsem nebyl, ale jeden člen naší rodiny takovou diskuzi, kdy očkovaný perzekuoval neočkovaného. Vůbec se mi to nelíbí. Očování je zásah do osobního postoje člověka a je na každém, jestli ho podstoupí. Ač sám jsem očkovaný, nelíbí se mi, když kvůli tomu někdo vyhrocuje situaci. 


 klesnilradnihlavicka

Michaela Šťastná, trenérka

NE

Osobně jsem žádnou takovou situaci nezažila. Na sociálních sítích občas nějakou diskuzi zachytím. Věnuji pozornost smysluplnějším věcem než je debata mezi očkovanými a neočkovanými.  


 hron2

Ludomír Landa, ředitel

NE

Pouze mezi idmi s nasazeným respirátorem a bez.  

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí