Silvestrovská bitka s policisty. Veřejnost souhlasí s rozhodnutím městské rady

V novém roce Kladnem zatím nejvíce rezonoval případ napadeného policisty romy při silvestrovské oslavě v Metě (psali jsme 1. ledna).

Rada města Kladna minulý týden rozhodla o „okamžité“ výpovědi z městského bytu: Rozhodnutí veřejnost většinou (viz vybrané komentáře) schvaluje a útok odsuzuje:

J. G. B.: Tak snad to neskončí jen vystěhováním, ale bude to dále bráno jako trestný čin.
D. J.: Takto by se mělo postupovat i s ostatními nájemníky tohoto typu z tzv. Mety. Většina nájemníků zde je zdravotně postižena a chtějí žít klidný život v důstojném prostředí. Oni se nemohou odstěhovat jinam a je opravdu naprostá bezohlednost ze strany bývalého vedeni města, že sem nastěhovalo takové občany, kteří je ohrožují.
A. L.: Tříměsíční lhůta na vystěhování? Porušení všeho slušného, to by mělo zrušit jakoukoli dohodu. A navíc potrestat soudem.
Š. C.: Souhlas a velké díky policistům.
M. B.: Bravo a doufám, že to vystěhováním nekončí! Není přeci možné, aby si uzenáči dělali, co chtějí. Perfektní rozhodnutí.
I. K.: Kvituji krok města a nevím co víc by mělo rozhodnout aby je vystěhovali takže zase to není takový super krok navíc se to děje ve více vchodech co vím tak i na štědrý den!!!! zasahovala v noci městská policie v jednom z vchodů(kvůli hlasitosti) a opět u nepřizpůsobivých občanů, nechápu jak vůbec může někdo z města nastěhovat tady ty občany mezi slušné a především nemocné lidi to hned musí být jasné ,že to nemůže dělat dobrotu, tito lidé nejsou vděčný a nerespektují jiné lidi a to nemluvím o dalších věcech.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí