V zahradě kladenského zámku včera měli svátek všichni gurmeti i gurmáni. Konal se tam totiž Letní festival s ochutnávkou všeho dobrého.
Největší hvězda festivalu kuchař Marek Radistch nabídl při svých dvou vystoupeních krevety i jatýrka a také ochutnal místní speciality. „Nikdy jsem v žádné kladenské restauraci nebyl a teď vím, že to musím napravit,“ uvedl Raditsch po několika ochutnávkách. Zahradu zaplnily davy nejen kvůli kulinářským zážitkům, ale také proto, aby si naživo poslechli legendu českého popu Dalibora Jandu. „V Kladně jsem zpíval už před čtyřiceti roky,“ usmál se při vzpomínce několikanásobný Zlatý slavík a vystřihl skvělý koncert.
-red-
Marek Raditsch si u kladenských stánků pochutnal
Na festivalu vládla skvělá atmosféra
Svým kuchařským uměním šokovali navštěvníky tři bývalí hokejoví Rytíři. Rozhovor s nimi nabídneme v pondělí
Děti si pochutnávaly na speciální kladenské řemeslné zmrzlině
Mistrovsky připravená žebra z Rudné opět nezklamala
Kladenští Asiaté připravili pikantní kuchyni
Po Jandově koncertu si nadšení fanoušci mohli koupit jeho vinylové album
Součástí festivalu je tradiční přehlídka vytuněných aut na náměstí Starosty Pavla
Také letos letí nízké karoserie a design kol
-
Pozvání ke stolu. Sleťák zařadil na menu květák, řepu a tradiční řízek< Předchozí
-
Restaurace Sleťák chystá na úterý specialitu pro dětiDalší >