RAEGO: S Kladnem se dobře mluví

Kladenské Vánoční trhy na náměstí Starosty Pavla pokračují dnes adventním kulturním programem. Pátečním hostem města Kladna je populární zpěvák RAEGO. Na pódiu v rohu náměstí jej uslyšíte i uvidíte od 18 hodin.

Co vy a Kladno?
Jako Kladeňák nedám na své město dopustit. Prožil jsem v něm včetně mé učitelské éry hodně pěkného. Kladno mě už jako zpěváka vždycky hezky přijalo.

Nemáte trochu obavy v téhle zimě o své hlasivky?
Mám, ale vystoupení na Kladně je moje srdcová záležitost, a přestože jsem nedávno byl docela dost nachlazený, tak zazpívám na sto procent.

Máte ve svém repertoáru novinku?
Mám a navíc je pro mě nové i velké turné po Česku i s vystoupením na Slovensku. Letos jsem vůbec nezahálel. Vydal jsem svou druhou autobiografii. Ta první byla o mých začátcích a končila rokem 2016, druhá je o mém životě do téhle doby.

Kolik písniček od vás lidé na náměstí uslyší?
Mám hodinové vystoupení, tak si to se mnou nejen mí fanoušci užijí (usmívá se). Já se na ně moc těším a vůbec těším se na návrat do svého města. Nedávno jsem na radnici natáčel kladenský podcast KLAPOD a měl jsem z něj příjemný pocit. Poslední dobou mám pocit, že na městě všechno funguje ku prospěchu jeho obyvatel. S Kladnem se teď vůbec dobře mluví.

Jan Murárik
Foto: Kg

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí