Na Sletiště se zítra slétnou čarodějnice. Jednu pak upálí...

Den čarodějnic a kouzel se blíží. Zítra se v režii města a jeho sportovních areálů uskuteční tradiční slet čarodějnic a upálení jedné z nich.

Filipojakubská noc připadá na zítřek a jak už je dobrým zvykem, jedna z prvních čarodějnic na Kladně u této příležitosti uhoří na Městském stadionu Sletiště. Sportovní areály města Kladna zde kvůli tomu uspořádají zábavné odpoledne pro děti, jehož vrcholem je vzplanutí velké vatry (18 hodin).
Zábavný program plný her a dovednostních soutěží začne o čtyři hodiny dříve. Pořadatelé vyhlásí soutěž o nejlepší čarodějnickou masku. Kdo ji nemá, může si ji nechat namalovat na místě! Všichni malí čarodějové a čarodějky dostanou poukaz na volný vstup do trampolínového parku. Další odměny mohou získat za splnění soutěžních úkolů. 
Ti, kterým vyhládne, jistě rádi zasednou k jednomu ze dvou menších ohnišť a opečou si špekáčky. Chybět nebude čarodějnická diskotéka a přehlídka masek, po jejichž vyhlášení a ocenění přijde vrchol odpoledne – podpálení velké vatry. Oficiální program pro děti na Sletišti končí ve 20 hodin, o dvě hodiny později se brány Městského areálu Sletiště uzavírají.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí