V létě ti řeknu, jak se mám. Vy se to dozvíte už dnes v Hutníku

Komedie mapuje životy party čtyřicátníků, kamarádů od dětství. Po letech se ale začínají objevovat tajemství, které jejich životy navždy změní. Film má dnes premiéru v kladenském kině Hutník.

Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička, se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile), známá televizní moderátorka, vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková).
Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit. 
Hrají: Tereza Kostková, Ondřej Sokol, Martin Hofmann, Simona Babčáková, Jaroslav Plesl, Petra Vajdová, Soňa Norisová, Dominika Morávková, Anna Šišková, Dana Rogoz, Andreea Vasile.

Nejbližší promítací dny a časy komedie v Hutníku
dnes (19.40 hod.), pátek (16.50 hod.), sobota (17.25 hod.), neděle (17.25 hod.). 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí