Klub Auto Da Fé zve na hudební festival Aurora

Do kladenského klubu Auto Da Fé zavítá tento pátek několik kapel a interpretů z různých koutů České republiky. Koná se zde totiž 4. ročník multižánrového hudebního festivalu AURORA.

Kladno letos reprezentuje Jary Tauber. „Je už tradicí, že si na festivalu vždy zahraje jedna až dvě kladenské kapely. Je ale vidět, že to dlouhé období, kdy se nemohlo vystupovat, zamávalo s celou řadou amatérských i profesionálních kapel. Kladenští muzikanti, kteří si chtěli v minulých letech na našem festivalu zahrát, už mnohdy své působení na hudebním poli ukončili,“ říká Jaroslav Nykl, jeden z pořadatelů festivalu. „Na druhou stranu jsme měli letos rekordní zájem ze strany mimokladenských kapel a bylo skutečně těžké vybrat z těch mnoha desítek ty nejlepší,“ dodává.
Pořadatelé AURORA festu nakonec vybrali pražskou kapelu MANU, plzeňské uskupení Toxic Paradise, hradeckého zpěváka Davida Peta a zpívajícího kytaristu, o kterém je teď z kladenských umělců slyšet asi nejvíce, Jaryho Taubera.
Festival se koná v pátek 13. května. Začátek akce je stanoven na 19.00 hodin. Po živé produkci následuje afterpárty s DJ Paulem hrající hity 90. let.
Vstupné: 150 Kč.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí