V kině Hutník dnes promítají premiéry světového hitu a českou mystiku

Do kin vstupují snímky After: Pouto a Arvéd. Zatímco prvně jmenovaný je závěrečným dílem ságy, druhý jednorázově vypovídá o jednom z největších českých mystiků všech dob.

Poslední část světového fenoménu After zastihne Tessu a Hardina na rozcestí. Bude Tessa pokračovat ve snaze zachránit Hardina a jejich vztah, nebo je čas zachránit sebe? Zatímco Hardin zůstává po svatbě své matky v Londýně a propadá se hlouběji do temnoty, Tessa se vrací do Seattlu a čelí tragédii. Pokud chtějí, aby jejich láska přežila, budou muset nejprve zapracovat sami na sobě. 
Termíny nejbližšího promítání: dnes (malý sál 15.15 a velký sál 19.30 hod.), pátek (velký sál 14.45, malý sál 15.40 a 18.00 hod.), sobota (malý sál 15.20 a velký sál 19.50 hod.), neděle (malý 15.30 hod.).
Jiří Arvéd Smíchovský byl významný hermetik, okultista, vyznavač černé magie a mimořádně vzdělaný člověk s geniální pamětí. Film Arvéd vypráví o tom, kam až jsme schopni zajít, abychom dosáhli svého cíle. Jiří Arvéd Smíchovský byl ochoten jít až k hranicím samotného pekla. Život a smrt Jiřího Arvéda Smíchovského (Michal Kern) jsou dodnes obestřeny mnoha tajemstvími.
Termíny nejbližšího promítání: dnes (velký sál 16.45 a malý sál 17.35 hod.), pátek (velký sál 17.05 hod.), sobota (velký sál 17.05 hod.), neděle (malý sál 17.45 hod.).

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí