Kino Hutník dnes uvádí čtyři premiéry

Kladenské kino Hutník má dnes na programu v obou svých sálech celkem čtyři filmové premiéry.

První v programu je český snímek Spolu (začátek v 16.30). Příběh matky a jejích dvou dospělých dětí, z nichž jedno trpí autismem a potřebuje péči, zatímco druhé trpí celý život nedostatkem pozornosti. V hlavních rolích Veronika Žilková, Štěpán Kozub a Kamila Janovičová. Film vznikl podle úspěšné divadelní hry Fabio Marry, jenž se objeví i v jedné z menších rolí.
Ve vedlejším Malém sále se od 17.10 začíná promítat očekávaná komedie Alice Nellis s názvem Buko. Buko je kůň. A taky je to „dar z nebes“, který vypadá jako špatný vtip, protože jeho nová majitelka se koní bojí. Film Alice Nellis vypráví o tom, že štěstí přeje připraveným a taky těm, kteří se svému strachu dokážou postavit.
O dvě hodiny později se ve stejném sále dozvíte Kde zívají ptáci (19.10 hod.). Úchvatný, tajemný příběh podle úspěšného knižního románu Kde zpívají raci vypráví o Kye, opuštěné dívce, která až do dospělosti vyrůstala sama v nebezpečných mokřinách Severní Karoliny. 
Hlavní promítací čas je určený Velkému sálu. V něm se od 19.45 hodin usadí hlavně fanoušci hororů kvůli snímku Úsměv. Když se totiž někdo směje od ucha k uchu, nenapadne vás, že by se už za pár vteřin mohl přímo před vašima očima zabít. Horor Úsměv dokazuje, že i jedna z nejkrásnějších lidských emocí může někdy být děsivě znepokojivá.
Více o premiérech i jejich obsazení či dalších filmech se dozvíte na webové adrese www.kinohutnik.cz 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí