Kino Hutník dnes promítá čtyři premiéry

Kladenské kino Hutník ve svých dvou sálech dnes uvede čtyři premiéry. Na své si přijdou děti, milovníci dobrodružství i komedií.

Film Dungeons & Dragons: Čest zlodějů vychází z celosvětově nejoblíbenějších her Dračí doupě. Diváci si užijí fantastické světy monster, kouzla, humoru a svérázné partičky hrdinů, které nejde nemilovat.
Hrají: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head, Hugh Grant.
Nejbližší termíny promítání: dnes (17.00 a 19.15 hod.), zítra (14.15 a 1945 hod.), sobota (14.25 a 19.50 hod.), neděle (12.25 a 19.15 hod.).

Snímek Sestry v sedle je pekelnou jízdou do nebe. Pětice trochu bláznivých jeptišek chce zachránit místní chátrající domov důchodců stůj co stůj. Dokonce i za cenu toho, že se zúčastní cyklistického závodu, který nabízí prémii pro vítěze, i když neumějí jezdit na kole...
Hrají: Sidse Babett Knudsen, Valérie Bonneton, Guilaine Londez, Camille Chamoux, Francois Morel, Louise Malek, Claire Nadeau.
Nejbližší termíny promítání: dnes (17.00 hod.) a v úterý (19.30 hod.).

Komedie Možná řeknu ano vypráví o mladém páru, který se rozhodne pozvat své rodiče na večeři a svěřit se jim se záměrem vzít se. Večer však vůbec neprobíhá podle plánu. Je plný zvratů a tajemství, která převrátí večeři naruby. 
Hrají: Emma Roberts, Luke Bracey, Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, William H. Macy.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19.45 hod.), zítra (17.05 hod.).

Titina, psí polárnice je roztomilý čtyřnohý tulák, který okouzlil Umberta Nobileho natolik, že si ho vzal domů. Titinu ovšem nečekal jen teplý pelíšek a pravidelné misky s jídlem. Jejíma očima sledujeme cestu italské posádky a norských polárníků za posledním neobjeveným místem na Zemi. 
Nejbližší termíny promítání: dnes (14.45 hod.), sobota (12:10 hod.), neděle (10.10 hod.).

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí