Kino Hutník představí zpěvačku Celine Dion v první roli a Vin Diesel možná končí

V kladenském kině Hutník jsou dnes na programu dvě premiéry. Akční hrdina Vin Diesel se možná projede naposledy ve snímku Rychle a zběsile 10. Zato zpěvačka Celine Dion hraje samu sebe ve své první roli.

Ani ten nejrychlejší řidič na světě nedokáže ujet před minulostí. Zjistí to i drsňák Dominic Toretto, kterému osud přihrál do cesty nejzáludnějšího nepřítele. Muže, jehož kdysi připravil o všechno, a který mu to chce vrátit i s úroky. Rychle a zběsile, jedna z nejdelších filmových ság, píše v desítce (možná) svou poslední kapitolu.
Hrají: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Jason Momoa, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Jason Statham, Sung Kang, Alan Ritchson, Daniela Melchior, Scott Eastwood, Helen Mirren, Charlize Theron, Brie Larson, Rita Moreno.
Nejbližší termíny promítání: dnes (19 a 19.30 hod.), pátek (17.00 a 19.15 hod.), sobota (15.25 a 19.15 hod.), neděle (17.15 a 20.00 hod.).
V komedii Znovu se zamilovat postihla Miru Rayovou ztráta snoubence. Ve smutku posílá několik romantických zpráv na jeho staré mobilní číslo, aniž by věděla, že bylo přiděleno pracovnímu telefonu novináře Roba Burnse. Roba krása upřímných slov uchvátí. Když dostane za úkol napsat profil megahvězdy Celine Dion (která hraje sama sebe ve své první filmové roli), požádá ji o pomoc při vymýšlení způsobu, jak se s Mirou osobně setkat.
Hrají: Sam Heughan, Priyanka Chopra Jonas, Celia Imrie, Russell Tovey, Omid Djalili, Lydia West, Steve Oram, Céline Dion.
Nejbližší termíny promítání: dnes (17.00 hod.), pondělí (19.15 hod.).

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí