Kino Hutník zve na tři premiéry

Kladenské kino Hutník dnes promítne tři premiéry. Na své si přijdou milovníci akčních snímků v čele se Sylvesterem Stallonem, sci-fi a romantiky.

 

Nová generace hvězd se připojí k nejlepším světovým akčním hvězdám a společně prožijí adrenalinové dobrodružství ve filmu Expend4bles: Postr4datelní. K Jasonu Stathamovi, Dolphu Lundgrenovi, a Sylvesteru Stallonemu, kteří se znovu setkávají v roli týmu elitních žoldáků, se poprvé připojují Curtis "50 Cent" Jackson, Megan Fox, Tony Jaa, Iko Uwais, Jacob Scipio, Levy Tran a Andy Garcia.  
Hrají: Jason Statham, 50 Cent, Megan Fox, Dolph Lundgren, Tony Jaa, Iko Uwais, Randy Couture, Jacob Scipio, Levy Tran, Andy Garcia, Sylvester Stallone, Nicole Andrews.
Termíny promítání: dnes (17.30 hod.), neděle (20.00 hod.), pondělí (19.30 hod.). 

Žijete v roce 2041 a máte právo být oživeni, když se vám stane nehoda či zemřete nepřirozenou smrtí. Stačí si jen pravidelně vytvářet digitální zálohu své osobnosti – BOD OBNOVY. Agentka Em právě dostává do rukou případ, kdy byla základní pravidla obnovy porušena. Bod obnovy oběti byl smazán a Em tak má před sebou výjimečný zločin. Strhující příběh zasazený do blízké budoucnosti, kdy technologie budou zaručovat lepší život a lidé si budou moci zaplatit jeho prodloužení. Nebo ne?
Hrají: Andrea Mohylová, Matěj Hádek, Václav Neužil, Milan Ondrík, Karel Dobrý, Agáta Kryštůfková, Jan Vlasák, Iveta Dušková, Katarzyna Zawadzka.
Termíny promítání: dnes (19.30 hod.), pátek (16.50 hod.), sobota (17.00 hod.), úterý (19.30 hod.).

After: Odloučení. Hardin a Tessa žijí každý sám. Spalující a intenzívní láska, která se zdála být nekonečná a pevná, je v troskách. Hardin utápí žal v alkoholu a díky Tessině zdrcujícím odchodu trpí blokem při psaní druhé knihy. V temných chvílích svého života se rozhodne zúčtovat s minulostí. Vydává se do Portugalska, aby našel dívku, se kterou kdysi chodil a ke které se zachoval strašně. Potřebuje dojít odpuštění a najít sám sebe. Bude ho chtít ale Tessa vůbec ještě vidět? 
Hrají: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Stephen Moyer, Louise Lombard, Mimi Keene, Cora Kirk, Rosa Escoda.
Termíny promítání: dnes (17.00 a 20.00 hod.), pátek (17.30 hod.), sobota (14.40 a 17.30 hod.), neděle (14.30, 17.30 a 19.30 hod.).

-red-

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí