Kino Hutník promítá nově Mašíny, Démona a Disneyovku

Kladenské kino Hutník zve ode dneška na tři nové filmy. Horor, Disneyovku a zásadní příběh naší novodobé historie.

Film Bratři vypráví jeden z největších příběhů studené války o odbojové skupině bratrů Josefa (Oskar Hes) a Ctirada Mašínových (Jan Nedbal). Rodina Mašínových se v komunisty ovládaném Československu stává terčem pronásledování a bratři věří, že po vzoru otce, hrdiny protinacistického odboje, lze proti diktatuře bojovat jedině se zbraní v ruce. Mašínové se stávají nejhledanějšími muži v zemi. Pokusí se o útěk do Západního Berlína, kde plánují vstoupit do americké armády s cílem osvobodit Československo. Pátrání po pětici členů odbojové skupiny pokračuje ve východním Německu, kde začíná jeden z největších honů na lidi v novodobé historii.
Hrají: Oskar Hes, Jan Nedbal, Tatiana Dyková, Matěj Hádek, Adam Ernest, Matyáš Řezníček, Antonín Mašek.
Termíny promítání: dnes (16.45 a 19.45 hod.), pátek (15.50 a 19.35 hod.), sobota (17.00 hod.), neděle (19.25 hod.).

Mysteriózní horor Démon ve mně neúprosně servíruje ty nejčernější noční můry, které nedovolí divákům ani vteřinu vydechnout. Démonovu moc živí osamělost jeho obětí a Samina realita se mění v děsivé vize, propadá se do hlubin šílenství.
Hrají: Megan Suri, Neeru Bajwa, Mohana Krishnan, Betty Gabriel, Vik Sahay, Gage Marsh.
Termíny promítání: dnes (19.25 hod.), sobota (19.55 hod.), pondělí (19.30 hod.).

Animovaná hudební komedie Na vlásku je o dívce, která má dlouhé kouzelné vlasy zlaté barvy. Nyní je ve věku teenagera s bujnou fantazií a odhodlá se s pomocí temperamentního bandity provést velký husarský kousek.
Termín promítání: dnes (17.00 hod.).

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí