Hutník si nechal premiéry na další dny

Kladenské kino Hutník posunul premiéry z tradičního čtvrtka na další dny. V nové nabídce je horor a dva kreslené příběhy.

Snímek Den díkůvzdání vypráví o výprodejovém šílenství během Black Friday, které skončí obrovskou tragédií. Uplyne rok a v době vrcholících příprav na oslavu tradičního svátku začne ve městě řádit záhadný zabiják. Zpočátku to vypadá, že si své oběti vybírá náhodně, ale brzy se ukáže, že každá vražda je součástí většího a precizně vypracovaného zlověstného plánu. Podaří se obyvatelům a policii odhalit vraha a prožít svátky ... nebo se stanou účastníky jeho zvrácené sváteční večeře?
Hrají: Rick Hoffman, Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim, Gina Gershon.
Nejbližší termíny promítání: pátek (16.45 hod.), neděle (19.25 hod.).

Poté, co je Mahitova matka zabita během bombových útoků v Tokiu, on a jeho otec se odstěhují z města, aby žili u své tety z matčiny strany. Mahito se snaží smířit se se smrtí své matky i s novou rodinnou situací. Do toho je obtěžován mluvící modrou volavkou, která mu slíbí, že pokud půjdou spolu do nedaleké opuštěné věže, může se se svou matkou ještě jednou setkat. Poloautobiografická fantasy Chlapec a volavka je o životě, smrti i stvoření, na poctu přátelství, z mysli Hajaa Mijazakiho.
Nejbližší termíny promítání: sobota (12.40 hod.).

Hutník promítne o víkendu také předpremiéru animovaného příběhu Přání. Dívka Asha vysloví tak mocné přání, že ji vyslyší samotný vesmír. Nebo spíše živoucí kouzelná koule s nezměrnou energií zvaná Hvězda. Společně s Hvězdou musí Asha čelit hrozivému nepříteli, králi Magnificovi, který je vládcem říše Rosas, a který ohrožuje Ashiny přátele a blízké. Asha a Hvězda dokážou, že když se vůle odvážného člověka spojí s magií hvězd, mohou se dít zázraky.
Nejbližší termíny promítání: neděle (15.00 hod.).

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí