Kino Hutník nabízí dětem o prázdninách bohatý program i s Hurvínkem

Jarní prázdniny nemusejí děti na Kladensku trávit jen venku nebo u počítače. Celý týden jim například kino Hutník nabízí pestrý program.

Už jste byli v podivuhodném domě Nebesíčka, který se čas od času zjevuje na Malé Straně v Praze? Vydejte se tam s Hurvínkem, Máničkou a Žerykem. Trojice se tam seznámí se svérázným znalcem zvířat doktorem Kytlem, s jeho kocourem Petrklíčem a hubatou kavkou Francim a také podivnou skříní Kostitřaskou. A dostanou skvělý nápad: naučit svého psího kamaráda Žeryka mluvit lidskou řečí! Jak dopadlo jejich dobrodružství, se dozvíte v loutkové pohádce Divadla Spejbla a Hurvínka.
Termín promítání: dnes (13.05 hod.).
Ve středu doporučujeme animovaný film Max a Mája: Příběh lištiček (12.05 hod.). Ve čtvrtek může rodiče s malými dětmi zaujmout hraný snímek Kočka a Pes: Šílené dobrodružství (12.30 hod.). Pátek patří filmu Wonka, který je založen na výjimečné postavě, která je ústřední postavou knihy Karlík a továrna na čokoládu (11.55 hod.). V sobotu zveme na Ptáky stěhováky (12.45 hod.) a v neděli neuděláte jistě chybu, když děti vezmete na předpremiéru Kung Fu Pandy 4 (14.30 hod.). 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí