Sleťák nabízí lahůdky italské kuchyně

Restaurace Sleťák vyhlásila Italské dny. Od čtvrtka do neděle si v populárním gastronomickém podniku Sport Hotelu Sletiště můžete pochutnat na devíti italských pokrmech.

Začněte předkrmem v podobě bruschetty z rajčat s čerstvou rukolou a parmezánem. Kdo je polívkový, jistě neodmítne tradiční italskou polévku minestrone.

Jako hlavní jídla jsou na programu Italských dnů grilovaná vepřová kotleta na rizotu z mladého špenátu a omáčkou z pečených šalotek, pečené kuřecí prso plněné sušenými tomaty a mozzarellou na tagliatellech s rukolou a bylinkovou omáčkou, tortelliny plněné špenátem se sýrovou omáčkou a rajčatovým chipsem sypané parmezánem. Nebo zkusíte tagliatelle mafioso sypané parmezánem?

K dobré italské kávičce by byl hřích neochutnat pravý italský dezert. V nabídce můžete vybírat buď tiramisu, zázvorovou panna cottu, anebo citrónový krém.

„Vše je samozřejmě z čerstvých surovin a podle prověřené italské receptury. Zvláště pak doporučuji ochutnat tři dezerty, které podáváme najednou,“ usmívá se šéfkuchař Aleš Náprstek.

Více informací najdete na www.sporthotelsletiste.cz, nebo sledujte facebook Sport Hotel Sletiště.

Jan Murárik

sletakasefkuchar

Šéfkuchař Aleš Náprstek se vyzná... Však také díky němu na restauraci Sleťák mnozí pějí chvály!

sletakochutnejte

Ochutnejte, prosím...

sletakvitalskych

V Italských dnech si nenechte ujít dezerty od šéfkuchaře ...


Počasí Kladno

Předpověď počasí