Běh naděje hostí v sobotu Sletiště

Sportovní i nesportovní nadšenci, přijďte podpořit akci Běh naděje, pořádanou Sportovními areály města Kladna pod záštitou Magistrátu města Kladna. Udělejte něco pro své zdraví!

Běh naděje je humanitární nezávodní akce zaměřená na boj proti rakovině spojená s veřejnou sbírkou a volně navazuje na mezinárodní akci „Běh Terryho Foxe“, který v ČR probíhal celých 15 let. Zdůrazňuje význam prevence nejen tohoto onemocnění, ale i jiných civilizačních chorob. Tato akce probíhá celorepublikově.

Sportovní areály města Kladna letos pořádají již 9. ročník, který se koná 18. června před tribunou Městského stadionu Sletiště. Start závodu je v 10.00 hod., registrace je od 9.00 hod. Závod odstartuje mistr světa a Evropy kajakář Jiří Prskavec.

Na výběr budou mít závodníci dvě tratě, jednu kratší, cca 1 km, určenou pro děti, kočárky, in-line bruslaře a seniory a jednu delší, cca 5 km, určenou pro sportovní nadšence.

Mediálním partnerem je rádio Relax s moderátorem Alešem Švarcem. Akci dále podpoří Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, ta nabídne zájemcům měření podkožního tuku BMI a měření tlaku. Jako novinka na současném českém trhu bude představen HALFBIKE, přijďte si ho vyzkoušet. Samozřejmostí je zajištění i občerstvení. Program navíc obohatí exhibiční vystoupení sportovního klubu MK Kladno od 9.50 hod.

Do akce se zapojí i řada sportovních kladenských klubů, a to zejména MK klub Kladno, Rytíři Kladno, Miners Kladno, HBC Alpiq Kladno, Volejbal Kladno.cz, Kanonýři a záchranná služba Středočeského kraje, ti se postarají o bohatý program jak pro děti, tak pro dospělé.

- red -

Ilustrační foto: SAMK

behnadejeplakat

 

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí