Stará Živohošť žije naplno

Několik novinek a především jistota kvality. To je rekreační středisko Stará Živohošť, které mají Kladenští už roky ve velké oblibě. 

V polovině prázdnin areál opět praská ve švech. Jestliže před létem si Živohošť oblíbily hlavně školy, pak v červenci a srpnu využívají nádherný areál sportovní oddíly či skupiny přátel. „Ve Staré Živohošti jsme absolvovali velmi kvalitní trénink. Využívali jsme nejen množství sportovišť přímo v areálu, ale rovněž kopce kolem něj, které jsme sjížděli na kolech,“ vzpomíná Marcela Pavelcová, opora ženského hokeje v Kladně. 

Většina ubytovaných se kromě výborné úrovně zařízení pro volný čas rozplývala nad stravováním. „Jídlo ve Staré Živohošti je exkluzivní. Několikrát jsem chválil kuchaře. A je jedno, jestli jste na snídani, obědě, večeři nebo si dáte něco z jídelního lístku,“ dodává známý kladenský podnikatel Václav Šafránek.

Středisko Stará Živohošť každý rok představuje několik novinek, které zpříjemňují život jeho návštěvníkům. Rezervujte si pokoj nebo chatku na adrese www.starazivohost.cz a vyzkoušejte, co všechno vám tento příjemný rekreační areál u slapského břehu může ještě nabídnout.

Jan Murárik

zivkagrilovani

Nenechte si ujít večerní grilování

zivkanaoblibenych

Na oblíbených dětských diskotékách tančí i dospělí

zivkaskakaci

Neustále obsazený skákací hrad

zivkavoda

Voda má v těchto dnech v průměru dvacet šest stupňů...


Počasí Kladno

Předpověď počasí