Nenechte si ujít kladenské fotbalové turnaje

 V průběhu prosince se uskuteční v Kladně dva zajímavé halové turnaje a do jednoho z nich organizátoři stále přijímají přihlášky!

Nejprve se v hale BIOS uskuteční turnaj žen, a to 4. prosince od 10 do 18 hod. Půjde o třetí ročník, určený divizním celkům a týmům z ČFL. V prvním ročníku startovalo jen šest týmů a vyhrály Ďáblice, loni už to bylo o něčem jiném. Přijelo 12 týmů a po vyrovnaném turnaji se nakonec radovala Příbram, se kterou domácí fotbalistky z Libušína uhrály ve skupině remízu. "Nyní máme kapacitu nastavenou na 12-15 týmů, věříme, že se naplní, vždyť už v den, kdy se událost objevila na facebooku, se přihlásily čtyři týmy včetně Slavie Praha U17. Zde jsem udělal výjimku ohledně úrovně, pro ostatní celky bude zpestření zahrát si proti SKS a kdo ví, třeba někdo mladé naděje Slavie přehraje. Domácí tým Baník Libušín plánuje postavit dva týmy a hodlá uspět!" říká pořadatel a trenér Baníku Libušín Roman Zeisl.

O týden později proběhne ve Sportovní hale Kladno turnaj mužů (11. prosince, 12.30 - 21.00 hod.). "Turnaj je určený pro ´nekopla´, ale často se v něm objeví hráči typu Trnka, Kolmistr, Jung, Šíma, Bodnár, nebo celé Brazilo, které snad ještě nikdo neporazil. A tak je úroveň všelijaká, od kluků, kteří fotbal nehrají, nebo kopou IV. třídu po zkušené borce z divize a futsalových lig. Na turnaj mužů se můžete hlásit do konce listopadu na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., sledovat také můžete facebookovou skupinu Turnaje Kladno," dodává Roman Zeisl.

Startovné 1200 Kč, které platí i pro dívčí týmy, vybírají organizátoři až na místě v den turnaje.  

 - red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí