Kanonýři Kladno pořádají 4. ročník Letního florbalového kempu

Dnes již tradiční příměstský Letní florbalový kemp, který pořádá florbalový klub Kanonýři Kladno, v létě napíše svou 4. kapitolu. V minulém roce kemp zaznamenal rekordní účast a zejména druhý turnus byl doslova nabitý.

Letošní první turnus bude patřit dětem narozeným mezi roky 2002 a 2005. Druhá výprava se pak bude týkat ročníků 2006 – 2010.

Kemp probíhá od pondělí do pátku (8.00 – 16.30 hod.), první turnus v termínu 31. 7. – 4. 8. a druhý 7. 8. – 11. 8. Celá akce je zaměřena zejména na rozvoj základních sportovních a florbalových dovedností, ale také na vědomosti, které prověří „celotáborová“ hra. Jednotlivé tréninky probíhají pod dohledem zkušených trenérů z kladenského florbalového klubu i pozvaných specialistů, například z atletiky nebo z oblasti kompenzačních cvičení. V průběhu kempu děti navštíví i vybraní hráči A-týmu Kanonýrů, kteří jim předají své zkušenosti a přiblíží, jak na sobě museli a musí pracovat, aby mohli hrát florbal na nejvyšší úrovni. Hráči a hráčky se mohou těšit na týden plný florbalu, zábavy a nových kamarádů.

Postup při podání přihlášky

Krok č. 1:

Dle ročníku narození vyberte turnus.

Krok č. 2:

Požádejte na e-mailové adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. o zaslání přihlášky.

Krok č. 3:

Přihlášku vyplňte a pošlete nejlépe zpět na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo poštou na adresu Kanonýři Kladno, H. Malířové 2471, Kladno, 272 01.

Krok č. 4:

S potvrzením přijetí přihlášky dostanete podklady k platbě zálohy, která je splatná do 14 dnů od potvrzení (neplaťte dříve, než obdržíte podklady k platbě a přidělený variabilní symbol).

Krok č. 5:

Při nástupu na kemp je třeba odevzdat:

- potvrzení o bezinfekčnosti (s datem nástupu)

- kopii posudku zdravotní způsobilosti (lze využít již vystavené platné potvrzení na tábor, školu v přírodě apod. - vydaný posudek má platnost jednoho roku)

- souhlas s fotografováním po dobu trvání tábora (s datem nástupu)

Tyto dokumenty obdržíte společně s přihláškou.

Cena kempu je 3700 Kč za první turnus a 3200 Kč za druhý.

Radek Šikola


Počasí Kladno

Předpověď počasí