Čužák vsadil na "Jóžina" a nadějné mládí

Decentní večer v Selátku dnes (19.00 h.) bude co do počtu hostů skromnější než bývá obvyklé, ovšem co do smíchu a spokojenosti si diváci na své přijdou měrou vrchovatou. Autor Večera Lubomír "Čužák" Rys totiž vsadil na band Ivana Mládka s partnerkou Libunou a objev studentské divadelní scény. 

Čužáku, jaký bude dubnový Decentní večer?
Bude trochu jiný, protože jsem vsadil na dva kladenské studenty z bývalé hutní průmyslovky, kteří nastudovali skvělou scénku Divadla Sklep. Hrají to opravdu skvěle a publikum vybuchuje smíchy. A když k nim přidáte Mládkův humor protkaný projevem jeho Libuny, o skvělou zábavu je zaručeně postaráno. 

S Ivanem Mládkem jste letití přátelé. Kdy jste se dali dohromady?
Dohromady nás daly naše manželky, které spolu zhruba v polovině šedesátých let chodily na střední školu. Tak od té doby se také známe. V Kladně v mém programu vystupoval dvakrát a třikrát byl také u nás doma na zahradě, kde spolu s několika svými kolegy hrál naživo. Habešovna tak měla zdarma koncert (směje se).

Co máte společného?
Zvláštní suchý humor. Mám rád jeho texty i vyprávění. A potěšilo mě, že v rozhovoru pro váš deník pochválil můj zpěv (směje se). 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí