Jarda má nový klip a přítelkyni

Kladenský muzikant Jarda Tauber má za sebou úspěšnou premiéru debutového videoklipu. Svojí sólovou dráhu odstartoval písní „Dávno v nás“, která zatím sklízí samé pozitivní reakce.

„Musím říct, že jsem překvapený, kolik lidí mi psalo, jak se jim moje nová píseň a klip líbí. Je to však výsledek práce mnoha lidí, kteří se na tvorbě písně a videoklipu podíleli,“ říká pokorně Jarda Tauber. Kladenský rodák v práci nepolevuje a hned po křtu videoklipu nastínil své další plány: „Již teď mám se svým producentem Ondřejem Žatkuliakem hotové celkem tři písně a na čtvrté nyní pracujeme. Fanoušci tak mohou v nejbližších měsících očekávat další videoklip.“
Jarda nemá radost pouze z písně a videoklipu, ale také z nové přítelkyně, se kterou se během natáčení sblížil a již několik týdnů tvoří pár. „Je to tak. S Anežkou Fojtáchovou se znám již delší dobu, a tak jsem ji oslovil, ještě jako kamarádku, zda by mi nezahrála hlavní roli v klipu. No a teď jsme spolu,“ dodává Jarda o nové partnerce, která je mimochodem také zpěvačkou.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí