Čužákův Decentní večer plný vzácných hostů

Lubomír „Čužák“ Rys drží laťku svých Decentních večerů u Zlatého selátka hodně vysoko. Nejenže sám celý program moderuje a baví diváky zpěvem, vtipy i zajímavými historkami, publikum dokáže zaujmout i skladbou zajímavých hostů.

Tentokrát pozvání do restaurace U Zlatého selátka přijali zpěváci Jiří Helán s Moravěnkou, Láďa Kerndl, sexuolog Radim Uzel a v hledišti usedl vzácný host, hokejový trenér Marian Jelínek. Jestliže se Kerndl statečně pěvecky pral s pozůstatky těžké nemoci, pak podstatnou část hudebního vystoupení Luba Rys ponechal rozumně na lidovkách i světových evergreenech v podání Jiřího Helána. Radim Uzel vyplnil pauzy příběhy z ordinace sexuologa i lechtivými vtipy. 

„Čužákův“ neutuchající elán pořádat tříhodinové kulturní večery zřejmě nejlépe tentokrát ocenil jeho kamarád Marian Jelínek: „Luba je člověk, který má otevřené srdce. Mám rád tu jeho autentičnost, čistotu. Zažil jsem ho ještě ve společnosti Slávka Šimka, což je strašně dávno, a už tenkrát byl skvělý bavič, vypravěč a dobře zpíval. Já jsem si kvůli němu do Selátka odskočil od svých povinností a nelituji toho. Byl to bezvadný večer.“

Jan Murárik

cuzak2jiri

Jiří Helán předvedl hostům několik hudebních stylů

cuzak2ladu

Láďu Kerndla tu a tam doprovodil Luba Rys

cuzak2starsi

Starší obecenstvo u Selátka bavila hlavně Moravěnka

cuzak2uzel

Uzel zpovídá Čužáka, jak si stojí...

cuzak2velci

Velcí přátelé, Čužák Rys a hokejový trenér Marian Jelínek


Počasí Kladno

Předpověď počasí