Ivan Mládek: Jóžina v Selátku zahrajeme trochu jinak

Dubnový Decentní večer známého kladenského baviče Lubomíra „Čužáka“ Ryse bude mít největší hvězdu v podobě zpěváka Ivana Mládka. Než ve čtvrtek večer U Zlatého selátka vystoupí, odpověděl na dvě základní otázky.

Není tajemstvím, že vás s Čužákem spojuje letité přátelství. Na jeho Decentním večeru jste už vystupoval. Co vám v souvislosti s tímto kladenským pořadem utkvělo nejvíc v paměti? 
Jak Luba překvapivě senzačně zpívá. Myslel jsem si, že umí jenom mlátit hokejkou do puku a dávat bodyčeky - a on je to malý český Frank Sinatra.  A moderátor je také skvělý. 

Jste hlavním tahákem večera. Jak dlouhý čas budete divákům věnovat a s jakým repertoárem přijedete? 
Ještě nevíme, jak dlouho budeme na pódiu, Luba vždycky trochu improvizuje a repertoárem diváky určitě nemile nepřekvapíme a nebudeme jim hrát jen samé naše neznámé písničky. Ze zkušenosti už víme, že si nemůžeme dovolit nezahrát Jožina z bažin, Prachovské skály nebo Lindu. Ale protože jsme u vás byli nedávno, budeme se je snažit zahrát trochu v jiném provedeni. Mám na mysli to, že v těch písničkách budeme dělat kiksy úplně na jiných místech než minule. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí