Kapitán kraluje, Siky honí parmy a Mára už vyhlíží zahájení

Jedna rybářská parta a jeden cíl. Avšak různá místa, různé vody, různé způsoby chytání a především různé úlovky. To je kladenský spolek rybářů Mrtvá ryba, taky ryba.

To byl poslední týden Mrtvé ryby a vězte, stalo se toho mnoho. Kuba s kapitánem Mrtvé ryby Pažim, nevymýšleli žádné novoty ani experimenty. Prostě vzali feedry a vyrazili k rybníku. Na nedostatek záběrů a úlovků si rozhodně stěžovat nemohli, protože každým náhozem a zhruba každých 3 až 5 minut, se na prutě ocitl malý kapřík, nebo karas. Nejprve to byla zábava, ale když se počet úlovků (nutno podotknout, že zhruba stejných, cca 20 centimetrů měřících) blížil dvaceti, bylo potřeba zacílit na větší rybu. Proto upravili nástrahy i způsob vnadění a čekali.
Nakonec se úspěch dostavil a ukázalo se, že to byla správná volba. Paži zdolal parádního kapra a bylo znovu veselo. To Siky se vydal na řeku. Také vybaven feedrem, ale s naprosto odlišným cílem. Tím byly parmy a tenhle cíl se podařil na výbornou. Posledním z Mrtvé ryby, kdo zaznamenal v poslednách dnech úspěch, je Mára. Sice si pomýšlel na velkého kapra, ale jeho úlovek mu asi udělal ještě větší radost, než původně zamýšlená ryba. Na prutě se totiž třepetal krásný okoun 36 cm dlouhý.. Toje prostě fantazie a určitě je to znamení, že se nevyhnutelně blíží zahájení lovu dravců. A na to se mooooc těšíme.

-red-

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí