
V našem seriálu na cestách po hostincích kolem Kladna se tentokrát vypravíme do restaurantu Penzion Žilina.
Původně školicí centrum se před čtrnácti roky proměnilo ve vyhledávanou restauraci. Svatebčané či cyklisté jsou nejčastějšími nocležníky penzionu.
otevírací doba: ne - čt (11 – 22 hod.), pá – so (11 – 24)
ceny jídel: steaky (149 Kč), ostatní (135 – 239 Kč), smažené sýry (99 Kč), saláty (95 – 145 Kč), pizza (129 – 175 Kč)
ceny čepovaného piva: Plzeň (45 Kč), Kozel jedenáctka (32 Kč), Gambrinus desítka (30 Kč)
nejdražší panák: rum (110 Kč)
počet míst: restaurace 35, salónky 45, zahrádka 60
počet lůžek: 22 (1 lůžko stojí 700 Kč, dvě lůžka 1100 Kč, tři lůžka 1600 Kč, čtyři lůžka 1800 Kč)
specialita podniku: společenské akce
zábava: narozeninové oslavy, firemní večírky, školení, plesy, svatby.
Jan Murárik
Na čepu je klasika
Gastronomie je v Žilině na vysoké úrovni
Restaurant je na pohled strohý, ale pohodlný
Svatebčané mají kde tančit
Čím více lidí na pokoji, tím nižší cena za lůžko
Na stěně restaurace je vzpomínka na slavné časy žilinského hokeje
- Trhovec Koukolíček: Trhy před OAZou mají budoucnost< Předchozí
- Masér Kos: Máme perspektivní mladý týmDalší >