
V našem seriálu na cestách po hostincích kolem Kladna se tentokrát vypravíme na Valdek, kde každým dnem a za plného provozu roste hospůdka Na Kompostu.
Býval tu skutečně kompost a místní snad ani jinak tomu místu neřekli než na kompostu. V září slavil Kompost pět roků od otevření. Letos v zimě díky úsilí a pracovitosti majitele Hynka Holera by hosté poprvé mohli okusit atmosféru Kompostu i pod střechou a v teple.
Otevírací doba: denně (15 – 22 hodin).
Ceny jídel: klobása na grilu (65 Kč), párek v rohlíku (25 Kč), tousty (55 Kč), utopenec (45 Kč), nakládaný hermelín (65 Kč), domácí škvarková pomazánka na chlebu (30 Kč), domácí sušenky (25 Kč).
Ceny čepovaného piva: Plzeň (38 Kč), Gambrinus (28 Kč).
Nejdražší panák: rum, whiska (110 Kč).
Počet míst: cca 50.
Specialita podniku: originální atmosféra, škvarková pomazánka, zdarma jablka z jabloně nad stoly.
Zábava: setkávání sousedů a generací Valdeku i širšího okolí.
Jan Murárik
Lahůdka Kompostu - škvarková pomazánka na chlebu
Plzeňské či Gambrinus hostům zcela postačují
Na Kompostu se neztratíte...
Jablka z jabloně nad stoly jsou zdarma
Na Kompost vezměte i svého čtyřnohého přítele
- Bioplynka v Hostouni vytopí sportovní halu a fóliovník< Předchozí
- Matěj Šnobl: Snad už jsem se vrátil na střeleckou vlnuDalší >