V bývalé Galerii funguje špičkové zdravotnické zařízení

Galerie Medical Center s. r. o. je nové zdravotnické zařízení v Kladně. O jejím významu i zaměření jsme si povídali s jednatelem společnosti a vedoucím lékařem MUDr. Tomášem Burešem.

O jaký typ zařízení se jedná?
Naše klinika je nestátní zdravotnické zařízení. Poskytujeme péči nejen ambulantní, ale zároveň i takzvanou jednodenní péči. To znamená, že jsme schopni nabídnout pacientům i operační léčbu těch nejčastějších onemocnění v oboru obecné chirurgie, ortopedie ale i některé estetické výkony. Výhodou je pak zejména krátká doba hospitalizace, kdy je pacient, ve většině případů, schopen propuštění již v den operace, nebo do čtyřiadvaceti hodin od operace. Klinika má samostatnou ambulantní část se zázemím pro pacienty. Druhou částí je pak operační část, vybavena dvěma operačními sály s nejmodernější technologií a lůžkovým oddělením s jedenácti lůžky, které poskytnou pacientům žádaný komfort.

Jaké je vaše hlavní zaměření?
Já jsem cévní chirurg. Naším hlavním zaměřením je tedy cévní chirurgie, nabízíme ale péči i pacientům s běžnými chirurgickými diagnózami, jako jsou kýly, žlučové kameny, bolesti břicha. Naší další specializací je pak oblast proktologie, tedy diagnostika a léčba onemocnění konečníku, zejména často opomíjených, ale pro pacienty velmi nepříjemných onemocnění jako jsou hemoroidy, nebo trhliny. Další kolega se pak věnuje ortopedii ruky. I v této oblasti nabízíme našim pacientům nejmodernější léčebné metody. Kromě těchto hlavních oborů nabízíme také spektrum estetických výkonů. 

Je péče u vás hrazena ze zdravotního pojištění?
Naším cílem je poskytovat péči hrazenou ze zdravotního pojištění. Nyní máme uzavřeny smlouvy se dvěma velkými zdravotními pojišťovnami a s dalšími intenzivně jednáme o navázání spolupráce. Ve všech hlavních oborech ale nabízíme i nadstandardní léčebné postupy, které jsou hrazeny přímo pacientem. Tyto postupy nabízí pacientům zejména výrazně rychlejší a příjemnější rekonvalescenci.

Jaké jsou další výhody kliniky?
Galerie je pro kladeňáky obecně známá budova s bohatou historií. Jako zdravotnické zařízení má výbornou polohu v centru města s vynikající dopravní dostupností, nejen městskou hromadnou dopravou, ale i pro pacienty mířící k nám z Prahy. Velkou výhodou je vlastní parkoviště, kde pacienti vždy bezplatně zaparkují. V okolí kliniky je velký park, který opět pacientům nabízí příjemné prostředí. Našim pacientům nabízíme možnost objednání přes naši recepci telefonicky, nebo online formulář. Pacienti tak přichází na čas a v čekárně se nesetkají s množstvím dalších čekajících pacientů. Objednací doby na vyšetření i na operace nabízíme v nejkratších možných termínech. Moderní vybavení kliniky nabízí pacientům žádané pohodlí.

Jan Murárik

Podrobné informace o klinice najdete na www.galeriemedicalcenter.cz   

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí